Hívjon bennünket bizalommal!
+36 (1) 204 7059

Néhány szó magunkról...

Az ALAPSZÍN Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. jogelődje 1996-ban alakult hazai tulajdonú, családi vállalkozásként. Budapesti székhelyünkről országosan nyújtjuk szolgáltatásainkat, amelyek köre a kiadói és nyomdaipari munkák mellett fokozatosan bővült a grafikai, műszaki előkészítői, kereskedelmi tevékenységekkel.

Az ALAPSZÍN Kft. a grafikai, nyomdai és kereskedelmi szolgáltatások területén gyors, meggyőző, professzionális és mindenre kiterjedő megoldást kínál. Ügyfeleink igényeinek kielégítésére több tízéves gyakorlattal rendelkező grafikus, tervező tipográfus, fotós munkatársak, projektmenedzser szakemberek állnak rendelkezésre.

Technikai hátterünknek, hozzáadott szakmai tudásunknak és széles körű partneri együttműködéseinknek köszönhetően számos megbízónk igényeinek tettünk és teszünk továbbra is eleget, mint például az Auchan Magyarország Kft, a Műszaki Könyvkiadó Kft, illetve számos hazai önkormányzati és civil szervezet.

Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Pályakezdők foglalkoztatása a munkanélküliség csökkentése érdekében

 

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatással és önerőből valósult meg foglalkoztatási projekt Gyöngyösön. Az Alapszín Kft. az Új Széchenyi Terv, Társadalmi Megújulás Operatív Programjának keretében 2,31 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert szervezeti működésének fejlesztése és új gyakornok foglalkoztatása érdekében. A projekt lehetővé teszi, hogy a társaság gyöngyösi telephelyén megerősödött szervezeti keretekkel és bővülő szolgáltatáskínálattal működhessen. 

Az Alapszín Kft. sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv keretében a „Pályakezdők foglalkoztatása a munkanélküliség csökkentése érdekében” című, TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2014-0489 azonosító számú pályázatával, amellyel 2,31 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert foglalkoztatási projektje megvalósításához. A program alapvető célja a magyar gazdaság életében mindig is meghatározó szerepet betöltő kis- és középvállalkozások jövedelemtermelő képességének erősítése, illetve a pályakezdő, gyakorlattal nem rendelkező fiatalok foglalkoztatásának elősegítése a munkanélküliség csökkentése érdekében. A fentiekkel összefüggésben jelen projekt célja volt, hogy az Alapszín Kft. az új gyakornokkal, illetve a beszerzett eszközökkel növelje jövedelemtermelő képességét, szélesítse szolgáltatásai körét.

A projekt összegző adatai:

Projekt címe: Pályakezdők foglalkoztatása a munkanélküliség csökkentése érdekében

Kedvezményezett: ALAPSZÍN Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Közreműködő szervezet: Emberi Erőforrások Minisztériuma

Elnyert támogatás: 2 313 900 Ft

Közösségek

Mátraszőlős Község Önkormányzatának nevében köszönjük a KEOP projektünk nyilvánossági feladatainak végrehajtásában nyújtott segítségüket!

Tóth Gyula polgármester

 

Joomla templates by Joomlashine